Utbilda dig i Pyramid Business Studio

Vi hjälper dig att utnyttja affärssystemet fullt ut

KR System erbjuder utbildningar inom affärssystemet Pyramid Business Studio. Vi har valt ut de områden i affärssystemet som ger mesta möjliga nytta för dig och ditt företag och det inkluderar även våra tilläggsfunktioner. Kurserna är ett bra komplement till våra företagsanpassade utbildningar och ger en kontinuitet i inlärningen för både nya och gamla medarbetare. På utbildningarna träffar du användare från andra företag vilket ger möjlighet att utbyta erfarenheter.
Samtliga utbildningar hålls i Pyramid 4.

Kurstillfälle passerat 2

Pyramid 4

Samtliga kurser hålls i version Pyramid 4.

Webbkurser

Allt du behöver är en dator och telefon. På webbkurserna är antalet deltagare begränsat till 3 personer för att Du som deltagare ska få bästa möjliga undervisning.

Företagsanpassad utbildning

Vi skräddarsyr en utbildning baserat på just ditt företags behov. Utbildningen kan hållas i våra lokaler eller på plats på ert företag. Kontakta oss via utbildning@krsystem.se.

Har du hittat en kurs som saknas på just din ort?

Vi kan erbjuda samtliga kurser på alla våra kursorter. Skicka en intresseanmälan till utbildning@krsystem.se för kontakt med vår utbildningsansvarig.

Kursavgift

På våra kurser som hålls i kurslokal ingår kursmaterial, tillgång till utbildningsdator, kaffe, dryck och vid heldagsutbildning även lunch. Samtliga priser är exklusive moms.

Börja skriv och tryck ENTER för att söka